Back Menu

Info underside 2

Info

Her finner du viktig, nyttig og praktisk informasjon om Øyafestivalen. Bruk menyen til venstre for å finne ut mer om det du lurer på. Sidene vil oppdateres med jevne mellomrom mens planleggingen av festivalen pågår. Skulle du slite med å finne de svarene du er ute etter, er det fullt mulig å ta direkte kontakt med den som er ansvarlig for det aktuelle området eller fagfeltet. Se under KONTAKT i menyen.


Festivalområdet:

I 2014 flytter Øyafestivalen til Tøyenparken. Klubbdagen vil arrangeres tirsdag 5. august, mens hovedprogrammet og Øyanatt blit 6.-9. augugst. Mer info om scener og festivalområde kommer til våren.


Åpningstider i Tøyenparken:
Onsdag, torsdag og fredag under festivalen åpner Tøyenparken klokka 13.00. Lørdag åpner portene en time tidligere, altså klokka 12.00. Innslipp til festivalområdet stenger 22.00 hver dag. Siste konsert er ferdig 23.00, og da tømmes festivalområdet.


Til Tøyenparken:
Mer info kommer

Øyakortet
Mer info kommer


Unngå kø ved inngangen i parken!
På vår billett- og akkrediteringsbod på Youngstorget kan du bytte inn billett mot armbånd mandag og tirsdag. Åpningstidene er:
man 4. aug, kl 13-19 
tirs 5. aug, kl 12-21. Om du skal på konserter på Klubbdagen, må du ha bytta til armbånd før du skal se første band.


Aldersgrense:
Det er fri aldersgrense på festivalområdet i Tøyenparken. Husk å ta med deg legitimasjon hvis du er over 18 og ønsker å kjøpe annet enn mineralvann! Aldersgrense på Klubbdagen tirsdag og Øyanatt ut uka varierer fra klubb til klubb. Barn under 12 år kommer gratis inn med følge av en voksen. Det må fylles ut eget registreringsskjema på barnet og leveres ved innslipp hver dag, uavhengig av type pass på den foresatte.

Priserog betalingsmåter:
På festivalområdet vil det selges mat og drikke fra flere steder. I tillegg har vi en egen bod for bandmerch og Øya-stæsj. På Øyafestivalen kan du bruke kort og kontanter alle steder hvor det selges noe.
På festivalområdet finnes vannposter, hvor man kan få vann gratis